Gastro Hradec Vitana Cup 2018

Zobrazeno: 668

V Kongresovém centru ALDIS v Hradci Králové se 15. března 2018 konal již XIII. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů. Nedílnou součástí této akce každoročně je i soutěž ve vyřezávání ovoce a zeleniny.

Pro tento rok byly vyhlášeny 4 kategorie:

1. Start carving – pro začátečníky
2. Kompozice „Probouzení jara“ – pro mírně pokročilé řezbáře
3. Kompozice „ U nás na farmě“ – předem připravená kompozice - pro pokročilé řezbáře
4. Live carving na volné téma – 180 minut vyřezávání před zraky návštěvníků

Naši školu reprezentovala ve 3. a 4. kategorii Martina Koumarová ze třídy H4.

Pro předem připravenou kompozici vyřezala z dýní a batátu dílo nazvané „Farma strašáka Lůdi“ a získala 1. místo a medaili za stříbrné pásmo.

 

V Live carvingu měla kompozice název „Jedním tahem“ a obsahovala vyřezanou malířskou paletu, štětec, nedokončený obraz a jablko. Toto dílo ohodnotila porota také medailí ve stříbrném pásmu a 1. místem v této kategorii.


Martině moc gratulujeme a přejeme hodně úspěchů do dalších soutěží.

Ing. Hana Pertlová
vyučující gastronomických předmětů

O škole

Studium

Projekty

Zřizovatel:  

Nová maturita