Výsledky 12. ročníku soutěže
"O bramborovou pochoutku Vysočiny"

Zobrazeno: 273

 

V pátek 18. října 2019 se v Obchodní akademii a Hotelové škole Havlíčkův Brod konal již dvanáctý ročník soutěže O bramborovou pochoutku Vysočiny. Deset dvoučlenných týmů složených z žáků gastronomických škol Vysočiny, Pardubického kraje a Nitranského kraje si poměřilo síly při přípravě bramborového suflé a moučníku z brambor. Všichni soutěžící si se zadáním velmi dobře poradili, byli kreativní a připravili pokrmy lákavé na pohled a výborné na ochutnání.

Nejlepší suflé připravila soutěžící ze SOŠ potravinárska Nitra: Zemiakové suflé s dresingom.

 

V přehlídce moučníků zvítězily Bramborové pralinky aneb babiččiny čokoládové koule soutěžící z Obchodní akademie a Hotelové školy Havlíčkův Brod Biancy Krutišové.

 

Těm, kteří rádi zkouší nové recepty, nabízíme recept na Bramborové pralinky (viz níže) nebo na odkazu  - ZDE -

Vítězným týmem celé soutěže byla dvojice domácích studentů Bianca Krutišová a Tomáš Nobst, druhé místo obsadila SOŠ gastronómie a cestovného ruchu Nitra a na třetím místě skončila OA, VOZŠ, SZŠ a SŠOS Jihlava.

1. místo

2. místo: 

3. místo: 

Fotokumentaci z průběhu soutěže pořizoval Ing. Zdeněk Janča - výběr více než 150 fotografií je k nahlédnutí ve fotogalerii s názvem Brachoutka 2019 - ZDE  

V Havlíčkově Brodě dne 22. 10. 2019

Ing. Marie Mrázová
zástupkyně ředitele pro praktické vyučování

 

 

O škole

Studium

Projekty

Zřizovatel:  

Maturita

       
 
     
Francouzsky

Nabízíme vzdělání,
které jde s dobou...

chev